Drukwerk voor verkiezingen

Drukwerk voor verkiezingenTips voor posters plakken


Op 16 maart is het weer zover. Dan maken we de gang naar de stembus om de gemeenteraad weer glans te geven. Tot die tijd zullen er door de (kandidaat) raadsleden, campagneleiders, bestuursleden en vrijwilligers rond de 750.000 (!) verkiezingsposters achter ramen hangen, op driehoeksborden langs de wegen prijken en op de gemeentelijke verkiezingsborden worden geplakt.

Deze flinke klus wordt gedaan door de campagneteams, raadsleden en de vele duizenden sympathisanten. Gewapend met een aantal ouwe kwasten, emmers vol behanglijm, een stevige ladder op de rug en natuurlijk dozen vol posters gaan ze bij nacht en ontij op pad om de kiezer te overtuigen om toch vooral maar op die charismatische partijleider, die ze lachend toekijkt te gaan stemmen. Wij willen deze plakker enkele nuttige wenken en tips van een aantal experts meegeven om er een geslaagde verkiezingscampagne van te maken:Onze tips:

1). Zet je emmer met behanglijm in een kartonnen doos in de auto. Want je kunt je matje in de auto wel weggooien als zo'n emmer bij het remmen omvalt.

2). Is er te fanatiek begonnen en mocht uw behanglijm halvewege onverhoopt op zijn, geen nood, koffiemelk is een heel goed alternatief.

3). Neem een stevige hoge ladder mee want de gemeentelijke verkiezingsborden zijn vaak hoog. Een ander voordeel van een lange ladder is dat je dan lekker hoog kunt plakken en heb je minder kans dat concurrerende partijen weer over jouw poster heen plakken.

4). Smeer het bord in, in plaats van de poster en wees niet te zuinig met lijm. Mengen met houtvezels of glaswol werkt ook heel goed.

5). Wij raden u aan om ook eens naar de achterkant van het bord te kijken. Bij sommige borden staan allebei de kanten goed in het zicht. Dan kun je dus ook op de achterkant plakken.

6). Heeft u onverhoopt tekort posters (of flyers) mail info@drukwerkvoorverkiezingen.nl. We zijn zeer voordelig en kunnen flyers en posters tegen een schappelijke meerprijs vrijwel altijd snel leveren